Nieuws

Geen nieuws beschikbaar

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres

Relaxs E-Commerce

De software oplossing voor al uw E-Commerce behoeften

De Relaxs software is te koppelen met uw ERP systeem zoals Unit4 Multivers, Mamut en King. Ook voor deze Relaxs software producten geldt:

-Gebruiksvriendelijk;

-Betrouwbaar;

-Betaalbaar.

CMS

Beheer eenvoudig en zonder ICT kennis uw professionele website met het Relaxs CMS. Creëer zelf snel pagina’s, nieuws en formulieren op een erg eenvoudige manier om uw website zo te maken zoals u deze voor ogen heeft.
 

Connect

Relaxs Connect verzorgt een directe koppeling van uw website, portal of eigen oplossing met uw ERP systeem, waardoor gegevens automatisch worden gesynchroniseerd. Artikelen, prijzen, condities, orders worden zonder tussenkomst van gebruikers van en naar de online omgeving verzonden.
 

EDI

Relaxs EDI (Electronic Data Interchange) is dé uitbreidingsmodule voor uw bestaande ERP systeem om het uitwisselen en verwerken van orders, pakbonnen en facturen te standaardiseren.
 

INFOcenter

Relaxs INFOcenter is het softwarepakket om online met uw vaste klanten, partners en dealers te communiceren via een klant portal. Met een persoonlijke inlogcode geeft u hun toegang tot informatie uit het ERP systeem. Hierdoor is uw bedrijf 24/7 bereikbaar!

 

Verschillende modules zijn toe te voegen aan deze INFOcenter, zoals RMA, OrderEntry en OrderStatus.

 

Mobile Applications

Toegang tot uw ERP systeem met behulp van de Relaxs Mobile Applications. Met deze applicatie is het mogelijk om direct de laatste informatie uit uw ERP systeem weer te geven op uw mobiel. Mogelijk op Android en IOS (iPhone/iPad).

 

Indien u graag meer informatie wenst of een offerte aan wilt vragen, neem dan contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.