Nieuws

Geen nieuws beschikbaar

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres

Relaxs Groothandel

De combinatie van bedrijfssoftware voor Groothandelaren

De groothandel suite omvat een aantal passende oplossingen voor het handelen van een Groothandel bedrijf die ervoor zorgen dat uw administratie minder tijd in beslag zal nemen waardoor kosten bespaart zullen worden.

 

 

De juiste hulpmiddelen

Met deze suite heeft u in één oplossing de juiste hulpmiddelen zoals afdrukken van labels, verzendingen, scanoplossing en een informatieve Portal voor uw klanten.

 

 

De Groothandel Suite

Waar het ERP systeem ophoudt gaan wij verder. Wij maken het zakendoen zo nog eenvoudiger en efficiënter. Het betreft een combinatie van E-Commerce INFOcenter modules en logistiek ondersteunende software producten.

 

Combinatievoordeel

Het voordeel van een de Groothandel suite is dat in plaats van verschillende Relaxs producten los te komen, u de Relaxs producten gecombineerd kunt aanschaffen waardoor u ook direct tot een zeer aantrekkelijke prijs komt.

 

Software die u kunt combineren tot één pakket

-        Labels:
eenvoudig vele verschillende soorten en maten labels afdrukken. Eigen invoer, barcodes en het opslaan van sjablonen is mogelijk.

-        Parcel:
Met Relaxs Parcel worden pakketgegevens automatisch verstuurd naar uw favoriete post verzend bedrijf zoals UPS, Parcelware en GLS Lite, enz.. Op deze manier voorkomt u dubbel invoerwerk.


-        EasyScan:
Relaxs EasyScan is een scan apparaat en zorgt ervoor om snel en eenvoudig orders te picken voor bijvoorbeeld op de beurs.

-        INFOcenter: de ultieme klantenportal waardoor u 24/7 en 365 dagen bereikbaar bent.

o     Showroom: meer dan een standaard webshop.

o     OrderEntry: invoeren van orders.

o     OrderStatus: inzien van orders.

o     RMA: automatiseert het retourproces.

o     Voorraad: online uw voorraad inzien en bewerken.

o     Maatwerk: geheel naar eigen wens een module aanmaken die te gebruiken is in INFOcenter.

  
 

  

   

 

    

 

 

Deze software is te koppelen aan: