Nieuws

Geen nieuws beschikbaar

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres

Relaxs Bedrijfssoftware

Betere en effectieve software voor uw bedrijf

 

 

Ons doel is om door middel van eenvoudige software oplossingen uw bedrijf beter, sneller en efficiënter te laten werken. Wij bieden de juiste software aan die past bij de wensen van uw bedrijf.


Webshop: "Steeds vaker worden webshops als verkoopkanaal ingezet. Om een integratie te behouden met uw financiele en logistieke (ERP) software maken wij al jaren koppelingen van ERP naar WEBSHOPS. Deze koppelingen werken voor alle soorten en maten van webshops van op maat ontwikkelde shops tot kant en klare shop concepten. Wij hebben een samenwerking met SEOshop".

 

Handel: "Een ERP systeem is vaak een doorontwikkeld systeem waarin men perfect de inkoop, verkoop, voorraad en financiële boekingen registreert. Bij een groothandel met webshop komt u met alleen een ERP systeem vaak te kort. De koppeling met een webshop (Relaxs Connect) bespaart u bijvoorbeeld het overtypen van orders. Na de verwerking moeten de pakketten worden gelabeld (Relaxs Label) en worden verzonden door uw transporteur (Relaxs Parcel)".

 

Dienstverlening: "U heeft veel contact met klanten zowel via e-mail als telefonisch (Relaxs Teleregistratie), daarnaast is inzage in geboekte uren en rapportages hierover van levensbelang.(Relaxs Report). De geregistreerde werkzaamheden zijn natuurlijk allemaal terug te vinden in uw eigen ERP systeem."

 

U ziet het, met de oplossingen van Relaxs is geen enkele maal dubbele invoer (met kans op fouten) noodzakelijk en biedt altijd een snelle verwerking met behoud van de functies van het ERP. Relaxs maakt het allemaal nog eenvoudiger!

 

Kies uw oplossing:


               
Verhuurbedrijf
                 Groothandel


               
Service, dienstverlening  
  WebshopsContact

Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur bereikbaar om uw vragen over onze software producten
en/of diensten te beantwoorden. U kunt ons bereiken op +31 (0) 164 – 68 5959. Buiten deze werktijden kunt u 
een e-mail sturen naar
info@relaxs.nl, waarna wij zo spoedig mogelijk contact opnemen. Uiteraard kunnen klanten gebruik maken van onze online supportdesk.

 

Gratis demonstratie

Voor alle producten die wij aanbieden is een gratis demonstratie mogelijk. Zo krijgt u een duidelijk beeld van alle functies die het specifieke product bevat. De demonstratie kan zowel op uw bedrijf worden uitgevoerd als bij ons op het kantoor.

  

Eigen idee

Neem vooral ook contact met ons op als u zelf een idee heeft of een proces wilt vereenvoudigen. Wij denken graag met u mee. Met onze bouwblokken bieden we u snel een betaalbare oplossing. U kunt zelfs uw ‘eigen' software label opzetten door Relaxs Software als whitelabel product te gebruiken.