Skip Navigation Links
Skip Navigation Links

Nieuws

Geen nieuws beschikbaar

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres

Relaxs Logistiek

De software oplossingen voor de logistieke automatiseringsbehoefte

 

 

De Relaxs software is te koppelen met uw ERP systeem zoals Unit4 Multivers, Mamut en King. Ook voor deze Relaxs software producten geldt:

-Gebruiksvriendelijk;

-Betrouwbaar;

-Betaalbaar.

 

 

EasyScan

 

De assistent voor op de beurs bij het orderpicken. De Relaxs scanner is makkelijk in gebruik en synchroniseert met uw ERP systeem. Sneller werken en het vrijwel voorkomen van fouten worden met de Relaxs EasyScan scanner mogelijk.
 

 

Labels

 

Met Relaxs Label  software is het mogelijk om labels met vrije tekst, collitelling, barcodes of een selectie van data uit uw ERP systeem eenvoudig en snel af te drukken.

 

Parcel

 

Relaxs Parcel is de oplossing om het dubbel invoeren van gegevens te voorkomen. Relaxs Parcel zorgt ervoor dat pakketten direct vanuit uw ERP systeem te verzenden zijn. De oplossing is op dit mogelijk met GLS Lite en Parcelware. Op aanvraag is dit ook mogelijk te maken voor UPS, DHL en anderen.
 

 

Voorraad

 

De Relaxs Voorraad software voorziet in uw behoefte om een dynamisch overzicht van alle voorraden te hebben. Per weeknummer wordt aangegeven hoeveel artikelen in voorraad zijn en wanneer de voorraad wordt aangevuld.


Indien u graag meer informatie wenst of een offerte aan wilt vragen, neem dan contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.